Wie wij zijn

Automatic Signal is een innovatief en financieel gezond bedrijf met een persoonlijke, informele en collegiale cultuur. 

Wij bieden medewerkers een moderne en prettige werkomgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechniek. De functies zijn doorgaans voor 38 uur per week maar parttime werken is in bepaalde situaties ook bespreekbaar.

We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, die in overeenstemming zijn met de zwaarte van de functie. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en op basis daarvan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Het volgen van opleiding wordt gestimuleerd.

SAVE

SAVE

Bij Automatic Signal wordt het bedrijfsprincipe SAVE gehanteerd. Dat betekent dat iedere medewerker 5***** Service levert, Ambitieus en Vakkundig is en zijn Eigen verantwoordelijkheid neemt in het uitvoeren van zijn werkzaamheden en bij het onderhouden van contacten met zowel klanten als collega’s. 

Neem gerust contact op met onze HR-manager als je nog vragen hebt over de onderneming en/of interesse hebt in een van de vacatures.

MAATWERK

Automatic Signal is het oudste technisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Veel van de beveiligingscomponenten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn ooit door de oprichter uitgevonden. Opdrachtgevers zijn vaak ook al jarenlang klant. Dat komt omdat wij service en maatwerk op de eerste plaats zetten en net zo lang doorgaan tot het project goed functioneert en de klant tevreden is. Wij beseffen elke dag weer welke risico’s onze opdrachtgevers lopen en wij doen er alles aan om hen daartegen te beschermen. Daarom zie je ook geen logo’s op onze bedrijfswagens en staan er geen referentieprojecten op de website.

NB Voor alle vacatures geldt dat een antecendentenonderzoek deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Je dient van onbesproken gedrag te zijn en je mag geen strafblad hebben.