Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Locatie: Rijsenhout
Startdatum: Per direct
Aantal uur: Fulltime (38 u.)
Salaris: € 3.100 – €4.100

Wil je meer weten over de vacature?
Neem contact op, of solliciteer direct!

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider met enige ervaring. Het is een leuke en dynamische job waarin je veel samenwerkt met projectleiders, technici en  inkoop/leveranciers.  De belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat alles geregeld is voor het moment dat we bij een opdrachtgever aan de slag gaan.  Mede door jouw inzet werkt het installatieteam met plezier aan de mooiste systemen en blijft de klanttevredenheid onverminderd hoog.  

Wat ga je doen als werkvoorbereider?

De werkvoorbereider die we zoeken, is de verbinder tussen wat er op kantoor gedaan moet worden zodat we ‘buiten’ bij de klanten goed voorbereid en op een veilige manier aan de slag kunnen. Je zult praktisch ingesteld en nauwgezet moeten zijn want jij moet de juiste materialen en diensten op tijd besteld hebben en goed overzicht kunnen houden op de lopende bestellingen. Je onderhoudt daarvoor zelfstandig contact met leveranciers. 

Je bent je er dan ook van bewust hoe belangrijk het is om de administratie rondom projecten goed op orde te hebben; je projectrapportages laten dat zien.  Wij gebruiken het ERP-systeem Syntess. 

Je volgt ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet.  Als jij vindt dat zaken beter, slimmer of efficiënter aangepakt kunnen worden, dan horen we dat graag. 

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau en je hebt een proactieve werkhouding. 
 • Je bent een werkvoorbereider met minimaal twee jaar werkervaring, bij voorkeur in een omgeving waar projectmatig werken vanzelfsprekend is. 
 • Als er zich een onverwachte situatie voordoet, zoek je daar een praktische oplossing voor. Je laat je niet gauw uit het veld slaan.
 • Het heeft de voorkeur als je affiniteit hebt met beveiligingstechniek.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een mooi salaris tussen de € 3.100 – € 4.100.
 • Een fijne, informele en collegiale cultuur. 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een omgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken voor vaak heel bijzondere klanten.
 • Het pensioen is goed geregeld.

Over Automatic Signal

Automatic Signal is al vele jaren een specialist in de meer complexe beveiligingsprojecten. Voor een groot aantal klanten maken wij maatwerkinstallaties. Daarbij spelen ICT en cyberveiligheid een steeds grotere rol.

Automatic Signal is het oudste technisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Veel van de beveiligingscomponenten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn ooit door de oprichter uitgevonden. Opdrachtgevers zijn vaak ook al jarenlang klant. Dat komt omdat wij service en maatwerk op de eerste plaats zetten en net zo lang doorgaan tot het project goed functioneert en de klant tevreden is. Wij beseffen elke dag weer welke risico’s onze opdrachtgevers lopen en wij doen er alles aan om hen daartegen te beschermen. 

Solliciteren of meer informatie?

Lijkt deze functie van werkvoorbereider je interessant? Wil je meer weten?

Vul dan het sollicitatieformulier in of bel ons op (0297) 230 152.
Of stuur een e-mail naar
hrm@automaticsignal.nl.

We horen graag van je!

Sollicitatieformulier

  Contactvoorkeur

  Door dit aan te vinken ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens opnemen in ons systeem. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.