Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Locatie: Rijsenhout
Startdatum: Per direct
Dienstverband: Vast
Aantal uur: Fulltime (38 u.)
Salaris: € 3.100 – €4.100

Wil je meer weten over de vacature?
Neem contact op, of solliciteer direct!

Koen-van-zelst-automatic-signal
Overheidsgebouwen, juweliers, musea en banken helpen aan een optimale beveiliging? Heb je al enige ervaring als werkvoorbereider, ben je praktisch ingesteld en kun je als geen ander omgaan met onverwachte situaties? Lees dan snel verder en wie weet zien we je snel!

Wat ga je doen als werkvoorbereider?

Jij weet inmiddels waar je kracht ligt: als verbinder ben jij graag die onmisbare schakel tussen ‘binnen’ en ’buiten’. Je zoekt als werkvoorbereider altijd de samenwerking met projectleiders, engineers, technici en inkoop . Je zet deze kwaliteit bewust in en je bent daarmee zichtbaar binnen het Team Installaties en in de organisatie als geheel. 

Praktisch ingesteld en nauwgezet als je bent, bestel je de juiste materialen en diensten en houd je overzicht op de lopende bestellingen. Soms doen zich onverwachte situaties voor, soms zijn het hectische dagen, maar daar ga je ontspannen en creatief mee om. 

Je bent je bewust van het belang van een goede administratieve afhandeling en het opstellen van projectrapportages. Je maakt hierbij handig gebruik van ons ERP-systeem Syntess. Je hebt ook je voelsprieten buiten door je contacten met leveranciers met wie je zelfstandig contact onderhoudt. 

Als jij vindt dat zaken beter, slimmer of efficiënter aangepakt kunnen worden, schroom je niet om dat kenbaar te maken. Ook daarom volg je de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet.  

Mede dankzij jouw inzet bij Automatic Signal werkt Team Installaties met plezier aan de mooiste systemen en blijft de klanttevredenheid onverminderd hoog.  

Over Automatic Signal

Automatic Signal is al vele jaren een specialist in de meer complexe beveiligingsprojecten. Voor een groot aantal klanten maken wij maatwerkinstallaties. Daarbij spelen ICT en cyberveiligheid een steeds grotere rol.

Automatic Signal is het oudste technisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Veel van de beveiligingscomponenten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn ooit door de oprichter uitgevonden. Opdrachtgevers zijn vaak ook al jarenlang klant. Dat komt omdat wij service en maatwerk op de eerste plaats zetten en net zo lang doorgaan tot het project goed functioneert en de klant tevreden is. Wij beseffen elke dag weer welke risico’s onze opdrachtgevers lopen en wij doen er alles aan om hen daartegen te beschermen. 

Wat verwachten we van jou

 • Je beschikt over een hbo-denk- en -werkniveau en je hebt een proactieve werkhouding. 
 • Je bent een werkvoorbereider met minimaal twee jaar werkervaring, bij voorkeur in een omgeving waar projectmatig werken vanzelfsprekend is. 
 • Het heeft de voorkeur als je affiniteit hebt met beveiligingstechniek. 

Wat hebben we jou te bieden

 • Een mooi salaris tussen de € 3.100 – € 4.100.
 • Een moderne werkomgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken
 • Werken voor hele bijzondere klanten
 • Pensioenvoorziening
 • Een fijne, informele en collegiale cultuur.
 • Persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen en cursussen.

Solliciteren

Lijkt deze functie van werkvoorbereider je interessant solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. We nemen snel contact op om kennis te maken!

Vragen of wil je meer weten over de vacature of Automatic Signal?

Bel ons op (0297) 230 152 of stuur een e-mail naar hrm@automaticsignal.nl.

Nog niet zoveel ervaring? We zijn ook op zoek naar een junior werkvoorbereider. Klik op onderstaande link om de vacature te bekijken. 

Sollicitatieformulier

  Contactvoorkeur

  Door dit aan te vinken ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens opnemen in ons systeem. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.

  Bekijk onze andere vacatures

  Field Engineer

  Ben jij een beveiligingstechnicus die vanuit ervaring en kennis in staat is om verschillende typen en fabricaten beveiligingsinstallaties zelfstandig in bedrijf te stellen? Lees verder.

  Installatietechnicus

  Als technicus beveiligingsinstallaties bij Automatic Signal bouw je installaties bij klanten die een verhoogd risico lopen op inbraak, diefstal of erger. 

  Projectleider

  Als projectleider ben je vaak met meerdere technisch hoogwaardige projecten tegelijk bezig, bij klanten die ons inschakelen om maatregelen te nemen tegen de beveiligingsrisico’s.