Junior Werk-voorbereider

Junior werkvoorbereider

Locatie: Rijsenhout
Startdatum: Per direct
Dienstverband: Vast
Aantal uur: Fulltime (38 u.)
Salaris: € 2.400 – €3.100

Wil je meer weten over de vacature?
Neem contact op, of solliciteer direct!

Koen-van-zelst-automatic-signal
Help je ons met het optimaal beveiligen van overheidsgebouwen, juweliers, musea en banken? Wil jij leren hoe je sterke projectplanningen opzet, overzicht bewaart en opdrachtgevers en collega’s continu op de hoogte van de voortgang houdt? Dan is de rol junior werkvoorbereider bij Automatic Signal perfect voor jou! Lees snel verder.

Wat ga je doen als junior werkvoorbereider?

Je hebt al wat ervaring als junior werkvoorbereider en je wilt verder groeien in dit vak. Je omschrijft jezelf als een ‘echte regelaar’ en een teamspeler. Je kan goed overzicht houden in de drukte van alledag en je zoekt steeds naar manieren waarop het werk slimmer en sneller kan. Spreekt dit jou aan? Dan ben jij de junior werkvoorbereider die ons Team Installaties nodig heeft.

Je wordt door de collega werkvoorbereiders en de projectleiders van het team begeleid in je rol. Je leert hoe je medewerkers en materialen op de juiste tijd op de juiste plek krijgt. Dat doe je door met collega’s te overleggen en projectplanningen op te zetten, het overzicht te bewaken en door de juiste materialen te bestellen. Je houdt de opdrachtgevers en de collega’s in het team goed op de hoogte van de voortgang.

Er hoort ook een stuk administratie bij: je handelt de projectdossiers administratief af en je stelt projectrapportages op. Ook daarin krijg je begeleiding van je collega’s.

Mede dankzij jouw inzet bij Automatic Signal werkt Team Installaties met plezier aan de mooiste systemen en blijft de klanttevredenheid onverminderd hoog.

Over Automatic Signal

Automatic Signal is al vele jaren een specialist in de meer complexe beveiligingsprojecten. Voor een groot aantal klanten maken wij maatwerkinstallaties. Daarbij spelen ICT en cyberveiligheid een steeds grotere rol.

Automatic Signal is het oudste technisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Veel van de beveiligingscomponenten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn ooit door de oprichter uitgevonden. Opdrachtgevers zijn vaak ook al jarenlang klant. Dat komt omdat wij service en maatwerk op de eerste plaats zetten en net zo lang doorgaan tot het project goed functioneert en de klant tevreden is. Wij beseffen elke dag weer welke risico’s onze opdrachtgevers lopen en wij doen er alles aan om hen daartegen te beschermen. 

Wat verwachten we van jou

 • Je bent een junior werkvoorbereider met minimaal twee jaar werkervaring, bij voorkeur in een omgeving waar projectmatig werken vanzelfsprekend is.
 • Je beschikt over een mbo+/hbo-denk- en -werkniveau en je hebt een proactieve werkhouding.
 • Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar de mogelijkheden om werkprocessen slimmer en efficiënter te laten verlopen.
 • Het heeft de voorkeur als je affiniteit hebt met beveiligingstechniek en/of elektrotechniek.

Wat hebben we jou te bieden

 • Een mooi salaris tussen de € 2.400 – € 3.100.
 • Een moderne werkomgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken
 • Werken voor hele bijzondere klanten
 • Pensioenvoorziening
 • Een fijne, informele en collegiale cultuur.
 • Persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen en cursussen.

Solliciteren

Lijkt deze functie van junior werkvoorbereider je interessant? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. We nemen snel contact op om kennis te maken!

Vragen? Of wil je meer weten over de vacature of Automatic Signal?

Bel ons op (0297) 230 152 of stuur een e-mail naar hrm@automaticsignal.nl.

Sollicitatieformulier

  Contactvoorkeur

  Door dit aan te vinken ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens opnemen in ons systeem. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.

  Bekijk onze andere vacatures

  Field Engineer

  Ben jij een beveiligingstechnicus die vanuit ervaring en kennis in staat is om verschillende typen en fabricaten beveiligingsinstallaties zelfstandig in bedrijf te stellen? Lees verder.

  Installatietechnicus

  Als technicus beveiligingsinstallaties bij Automatic Signal bouw je installaties bij klanten die een verhoogd risico lopen op inbraak, diefstal of erger. 

  Projectleider

  Als projectleider ben je vaak met meerdere technisch hoogwaardige projecten tegelijk bezig, bij klanten die ons inschakelen om maatregelen te nemen tegen de beveiligingsrisico’s.