TECHNICUS BEVEILIGINGSINSTALLATIES

Technicus beveiligingsinstallatie


Als technicus beveiligingsinstallaties bij Automatic Signal bouw je installaties bij klanten die een verhoogd risico lopen op inbraak, diefstal of erger. Denk bijvoorbeeld aan musea, banken, overheidsgebouwen en juweliers. Houd jij van een technische uitdaging en wil je niet elke dag dezelfde soort installatie aanleggen? Wil je graag deel uitmaken van een hecht team maar wel zelfstandig aan de slag? Dan hebben wij een interessante baan voor je.

Het gaat om vaak complexe beveiligingssystemen op het gebied van alarmering, inbraakdetectie, brandmelding- en ontruiming, toegangscontrole, camerabewaking en video- en securitymanagement. Wij werken met producten (hardware en software) van gerenommeerde leveranciers die door onze eigen engineers worden geïntegreerd – en indien nodig geprogrammeerd; we ontwikkelen zelf ook producten. Beschik jij over het inzicht en de technische vaardigheden om dit soort beveiligingssystemen te bouwen? Dan komen we graag met jou in contact.

Wij bieden medewerkers niet alleen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen; we verwachten dat ook van hen. In veel systemen wordt bijvoorbeeld steeds meer software toegepast. Als technicus moet je daar dus ook kennis van hebben of verkrijgen.

Wat hebben we jou te bieden

  • Een marktconform salaris.
  • Mobiel, tablet en auto.
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden.
  • Goede pensioenvoorziening.
  • Een leuk en hecht team met uitdagende projecten.

Wat we van jou verwachten

  • Minimaal VMBO-T of een gelijkwaardige opleiding in een elektrotechnische richting.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een MBV– of TBV*-diploma in combinatie met relevante werkervaring.
  • Affiniteit met beveiligingssoftware, netwerkinfrastructuur (ICT) en/of remote toepassingen.
  • De bereidheid om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen door middel van interne en externe trainingen.

Interesse?

Interesse in deze functie van technicus beveiligingsinstallaties? Reageer direct via (0297) 230 152 of stuur een e-mail naar zelst@automaticsignal.nl. Gezien ons werkgebied, gaat onze interesse met name uit naar sollicitanten uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

*MBV staat voor Monteur Beveiligingssystemen.
**TBV staat voor Technicus Beveiligingssystemen.