PROJECTLEIDER BEVEILIGINGSINSTALLATIES

Projectleider beveiligingsinstallaties

Voor een projectleider beveiligingsinstallaties bij Automatic Signal is geen dag hetzelfde. Je bent vaak met meerdere technisch hoogwaardige projecten tegelijk bezig, bij klanten die ons inschakelen om maatregelen te nemen tegen de beveiligingsrisico’s die zij of hun bedrijf of instelling lopen. Aan jou de taak om deze maatregelen samen met een werkvoorbereider en installatietechnici tot een goed einde te brengen.

Dat betekent dat de opdrachtgever tevreden is én dat je de organisatie, het budget, de kwaliteit, de techniek, de planning én de communicatie rondom het project goed hebt gemanaged.

De projecten op het gebied van securitymanagement, toegangscontrole, inbraaksignalering, videoregistratie en -observatie en brandmelding en ontruiming zijn vaak complex. Niet in de laatste plaats omdat de technologische en ICT-ontwikkelingen en maatschappelijke trends zoals privacybescherming razendsnel gaan en impact hebben op je werk. Als jij de uitdaging ziet in de combinatie van technisch inzicht, klantgerichtheid en organisatorisch vermogen, dan komen wij graag met jou in contact.

Versterking van het team gezocht

Vanwege de toename van onze orderportefeuille én de complexiteit van onze projecten zoeken we versterking in ons team van projectleiders. In onze klantgroepen heb je te maken met specifieke beveiligingsrisico’s. Alle expertise op het gebied van de beveiligingsoplossingen voor die risico’s is gebundeld in het team. Het team verzorgt projecten bij een groot aantal klanten in heel Nederland; bij gemeentelijke en landelijke overheden, musea, bedrijven, instellingen en particulieren. Als projectleider ben je elke dag bezig om deze klanten en hun medewerkers, hun gebouwen en eigendommen te beschermen met state-of-the-art beveiligingstechniek.

Wat hebben we jou te bieden

 • Een marktconform salaris.
 • Mobiel, laptop en auto.
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden.
 • Goede pensioenvoorziening.
 • Een leuk en hecht team met uitdagende projecten.
 • Een loyale werkgever die door tevreden medewerkers wordt beoordeeld met een ruime voldoende voor met name de goede sfeer en de balans tussen werk en privé.

Wat verwachten we van jou

 • Het vermogen om de mensen aan wie je leiding geeft te motiveren het beste uit zichzelf te halen.
 • Minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • Vijf tot tien jaar ervaring met projectmatig werken in een technische omgeving, waarvan minstens drie jaar als projectleider.
 • Aantoonbare affiniteit met beveiligingstechniek.
 • Commercieel en klantgericht omgaan met opdrachtgevers.

Solliciteren?

Lijkt de functie van projectleider beveiligingsinstallaties je interessant en wil je meer weten of direct solliciteren? Reageer dan via (0297) 230 152 of stuur een e-mail naar zelst@automaticsignal.nl. Je kunt ook solliciteren via het sollicitatieformulier.