Projectleider
beveiligingsinstallaties

Projectleider beveiligingsinstallaties

Locatie: Rijsenhout
Startdatum: Per direct
Aantal uur: Fulltime (38 u.)
Salaris: € 3.300 – €4.500

Wil je meer weten over de vacature?
Neem contact op, of solliciteer direct!


Haal jij je energie en je werkplezier uit het managen van 
technisch hoogwaardige projecten? Zorg jij er samen met jouw team voor dat onze klanten zijn voorzien van de juiste maatregelen tegen beveiligingsrisico’s? Dan is de rol van projectleider beveiligingsinstallaties bij Automatic Signal perfect voor jou! Lees snel verder.

Wat ga je doen als projectleider beveiligingsinstallaties?

Voor een projectleider beveiligingsinstallaties bij Automatic Signal is geen dag hetzelfde. Je bent vaak met meerdere technisch hoogwaardige projecten tegelijk bezig, bij klanten die ons inschakelen om maatregelen te nemen tegen de beveiligingsrisico’s die zij of hun bedrijf of instelling lopen. Aan jou de taak om deze maatregelen samen met een werkvoorbereider, engineer en installatietechnici tot een goed einde te brengen.

Dat betekent dat de opdrachtgever tevreden is én dat je de organisatie, het budget, de kwaliteit, de techniek, de planning én de communicatie rondom het project goed hebt gemanaged.

De projecten op het gebied van securitymanagement, toegangscontrole, inbraaksignalering en videocameraregistratie en -observatie zijn vaak complex. Niet in de laatste plaats omdat de technologische en ICT-ontwikkelingen en maatschappelijke trends zoals privacybescherming en MVO razendsnel gaan en impact hebben op je werk. Als jij de uitdaging ziet in de combinatie van technisch inzicht, klantgerichtheid en organisatorisch vermogen, dan komen wij graag met jou in contact.

Bijzondere klanten

Automatic Signal bedient een aantal mooie en bijzondere klanten, met specifieke beveiligingsrisico’s. Alle expertise op het gebied van de beveiligingsoplossingen voor die risico’s is gebundeld in verschillende teams. Voor een zo’n team zoeken we nu een nieuwe projectleider.

We verzorgen projecten bij een groot aantal klanten in heel Nederland; bij gemeentelijke en landelijke overheden, musea, bedrijven, instellingen en particulieren. Als projectleider ben je elke dag bezig om deze klanten en hun medewerkers, hun gebouwen en eigendommen te beschermen met state-of-the-art beveiligingstechniek.

Over Automatic Signal

Automatic Signal is al vele jaren een specialist in de meer complexe beveiligingsprojecten. Voor een groot aantal klanten maken wij maatwerkinstallaties. Daarbij spelen ICT en cyberveiligheid een steeds grotere rol.

Automatic Signal is het oudste technisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Veel van de beveiligingscomponenten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn ooit door de oprichter uitgevonden. Opdrachtgevers zijn vaak ook al jarenlang klant. Dat komt omdat wij service en maatwerk op de eerste plaats zetten en net zo lang doorgaan tot het project goed functioneert en de klant tevreden is. Wij beseffen elke dag weer welke risico’s onze opdrachtgevers lopen en wij doen er alles aan om hen daartegen te beschermen. 

Wat verwachten we van jou

  • Het vermogen om de mensen aan wie je leiding geeft te motiveren het beste uit zichzelf te halen.
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau.
  • Vijf tot tien jaar ervaring met projectmatig werken in een technische omgeving, waarvan minstens drie jaar als projectleider.
  • Aantoonbare affiniteit met beveiligingstechniek.
  • Commercieel en klantgericht omgaan met opdrachtgevers.

Wat hebben we jou te bieden

 • Een mooi salaris tussen de € 3.300 – € 4.500.
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Een moderne werkomgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken.
 • Werken voor heel bijzondere klanten.
 • Een fijne, informele en collegiale cultuur.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (we hebben daarvoor een gedegen online trainingsplatform) en het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een gedegen pensioenvoorziening.

Solliciteren?

 

Lijkt deze functie van projectleider beveiligingsinstallaties je interessant? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. 

We nemen snel contact op om kennis te maken!

Vragen? Of wil je meer weten over de vacature of Automatic Signal?

Bel ons op (0297) 230 152 of stuur een e-mail naar hrm@automaticsignal.nl.

  Contactvoorkeur

  Door dit aan te vinken ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens opnemen in ons systeem. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.