Ontwikkel jezelf (verder) bij Automatic Signal

Gedegen vakkennis is belangrijk voor ons bedrijf. We investeren in onze medewerkers met vakinhoudelijke opleidingen, op maat gemaakte producttrainingen (Deep Dives) en technische cursussen. 

Maar Automatic Signal, klanten én collega’s verwachten meer van ons dan alleen vakkennis en ‘gewoon je werk doen’. Bijvoorbeeld dat we ons servicegericht en constructief opstellen. Dat we weten hoe je om moet gaan met lastige situaties en dat we elkaar helpen.

In onze missie & visie staat tenslotte dat bij Automatic Signal ‘klantgedreven’ professionals werken die gaan voor het teamresultaat, die zich voortdurend willen blijven ontwikkelen en die eigen verantwoordelijkheid nemen. 

Maar hoe  laat je dat zien, hoe leer je dat? Om die vraag te beantwoorden zijn de ‘ontwikkelreizen’ gemaakt.  De belangrijkste doelen daarvan zijn:

– Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.
– Leren hoe je zo veel mogelijk zelf de leiding kunt nemen over je eigen houding en gedrag.
– Stimuleren van onderlinge samenwerking en teamvorming.
– Leren elkaar op de goede manier feedback te geven door ‘geweldloos’ te communiceren.

Mflix Academy

We maken gebruik van de leeromgeving van  de Mflix Academy.  Dat is een online platform bomvol cursusmateriaal voor persoonlijke groei, team- en organisatieontwikkeling. Vergis je niet: dit zijn geen hap-slik-weg-videootjes maar echte online trainingen, compleet met instructievideo’s en vragenlijsten. De onderwerpen zijn onderverdeeld in Building Blocks. En één zo’n blok duurt al gauw een half tot anderhalf uur. Maar dat levert je dan ook echt inzichten op waar je wat mee kan.

Met de Mflix Academy biedt Automatic Signal je een kans om jezelf te ontwikkelen en je persoonlijk leiderschap een boost te geven. Omdat werk nu eenmaal meer is dan ‘alleen maar’ werk. We willen graag dat jij er ook voldoening en werkplezier uit haalt en dat je, samen met je collega’s of je team, het beste uit van jezelf kunt laten zien. Zo vangen we twee vliegen in één klap: want als jij goed in je vel zit en met plezier werkt, is dat ook goed voor onze klanten en voor de onderneming.

 

Papieren vliegtuigjes die persoonlijke groei en ontwikkeling symboliseren

BBL-traject

Sta je aan het begin van je technische carrière? Dan is een BBL-traject misschien wat voor je. Hier vind je meer info.

Meer weten?

Neem dan contact op met onze HR-manager.  

HR is te bereiken via (0297) 230 100 of stuur een e-mail naar hrm@automaticsignal.nl.

Of vul het formulier in, dan nemen wij contact op met jou.

Interesse in een gesprek?

    Contactvoorkeur

    Door dit aan te vinken ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens opnemen in ons systeem. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.