cad engineer/
tekenaar

cad engineer/tekenaar

Locatie: Rijsenhout
Startdatum: Per direct
Dienstverband: Vast
Aantal uur: Fulltime (38 u.)
Salaris: Marktconform

Wil je meer weten over de vacature?
Neem contact op, of solliciteer direct!

Koen-van-zelst-automatic-signal

Wij zoeken versterking op het gebied van CAD Engineering voor ons Team Projecten. Wil jij je ontwikkelen tot een CAD Engineer/tekenaar van beveiligingsinstallaties? Eentje die de ruimte krijgt om mee te denken? Bij Automatic Signal kan dat. 
Daarnaast bieden we je ondersteuning in het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap en hoe je het beste samenwerkt in een team.

Wat ga je doen als CAD Engineer/tekenaar

Als CAD Engineer/tekenaar maak je overzichtelijke tekeningen. Dat betreft concepttekeningen voor sales, werktekeningen voor de uitvoering en tekeningen die gebruikt kunnen worden voor data-extractie. Van opgeleverde installaties maak je revisietekeningen en/of grafische onderleggers. Samen met de collega’s van Team Projecten zorg je er zo voor dat onze klanten en hun medewerkers, gebouwen en eigendommen goed beveiligd zijn én blijven.  Door jouw werk is bij ons en de klant altijd bekend waar welke installatie of component in het gebouw is te vinden. Geen dag is hetzelfde want je bent vaak met meerdere technisch hoogwaardige projecten tegelijk bezig. 

Wat hebben we jou te bieden

 • Een fijne, informele en collegiale cultuur waar veel aandacht is voor opleidingsmogelijkheden
 • Een ‘ontwikkelreis’ in (onder meer) persoonlijk leiderschap met behulp van ons unieke platform
 • Een moderne werkomgeving waar wordt gewerkt met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken voor vaak bijzonder klanten
 • Team Projecten is een leuk en hecht team met projecten die een uitdaging vormen
 • Een loyale werkgever die door medewerkers wordt beoordeeld met een ruime voldoende voor met name sfeer, balans werk/privé en persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris en goede pensioenvoorziening

Wat verwachten we van jou

 • Je bent iemand die het werk goed kan organiseren en je beschikt over technisch inzicht en het vermogen om abstract te kunnen denken, in  combinatie met klantgerichtheid
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Je beschikt over twee tot vijf jaar ervaring als CAD Engineer
 • Ervaring met projectmatig werken in een technische omgeving
 • Basiskennis Microsoft Office
 • Affiniteit met beveiligingstechniek is een pre

Over Automatic Signal

Wij zijn al vele jaren een specialist op het gebied van complexe beveiligingsprojecten. Voor een groot aantal klanten maken wij maatwerkinstallaties. Daarbij spelen ICT en cyberveiligheid een steeds grotere rol.

Automatic Signal is het oudste technisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Veel van de beveiligingscomponenten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn ooit door de oprichter uitgevonden. Opdrachtgevers zijn vaak ook al jarenlang klant. Dat komt omdat wij service en maatwerk op de eerste plaats zetten en net zo lang doorgaan tot het project goed functioneert en de klant tevreden is. Wij beseffen elke dag weer welke risico’s onze opdrachtgevers lopen en wij doen er alles aan om hen daartegen te beschermen. 

Solliciteren

Lijkt deze functie van CAD Engineer/tekenaar je interessant? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. We nemen snel contact op om kennis te maken!

Vragen? Of wil je meer weten over de vacature of Automatic Signal?

Bel ons op (0297) 230 152 of stuur een e-mail naar hrm@automaticsignal.nl.

Sollicitatieformulier

  Contactvoorkeur

  Door dit aan te vinken ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonlijke gegevens opnemen in ons systeem. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.