Accountmanager

Accountmanager

Weet jij commerciële doelen in een relationele setting te realiseren en te coördineren binnen een loyale en betrokken organisatie? Gebruik je je verbindende kwaliteiten om relaties op te bouwen en bestaande relaties te verdiepen? Neem je de verantwoordelijkheid om commerciële trajecten in goede banen te leiden? Dan is de functie van accountmanager bij Automatic Signal je op het lijf geschreven!

Wat ga je doen als accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en verdiepen van bestaande relaties en het benaderen van nieuwe leads om commerciële doelen te bereiken. Je coördineert de salesactiviteiten en vertaalt de missie en visie van Team Sales door naar dagelijkse activiteiten richting (potentiële) klanten om projecten gegund te krijgen. Je rapporteert direct aan de Commercieel Manager.

De techniek staat niet stil en de invloed van IT wordt steeds groter. Jouw kennis en ervaring binnen een IT-gerelateerde omgeving is van toegevoegde waarde om de huidige en toekomstige, technische uitdagingen voor te blijven en onze klanten daarin mee te nemen.

Vacature accountmanager

Je overziet je eigen werk in samenhang met de verschillende disciplines in het bedrijf. Zo werk ook jij aan een efficiënte en steeds betere dienstverlening.

Binnen ons bedrijf ga je werken binnen Team Sales (ca. 4 fte’s: accountmanager, contractmanager en sales engineers). Je staat in nauw contact met Team Installaties om het project op de juiste manier en verwachting uitgevoerd te krijgen, zoals de klant dit aan ons heeft gegund.

Functie-eisen

 • Bij voorkeur een technische hbo-studie zoals Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of IT-gerelateerd. In ieder geval hbo-werk- en denkniveau met commercieel inzicht.
 • Aangevuld met commerciële en managementvaardigheidstrainingen en/of -opleidingen.
 • Kennis van:
  • Bedrijfskunde, in het bijzonder bedrijfsprocessen.
  • Projectmatig werken.
  • Beveiligingstechniek.
 • Je hebt eerder in een vergelijkbare omgeving gewerkt en er zat zowel een technische als een commerciële kant (accountmanagement en relatiebeheer) aan jouw rol.
 • Je woont op redelijke reisafstand van Rijsenhout.

Persoonlijkheid

Naast een aantal harde criteria zoeken we vooral iemand met een bepaalde persoonlijkheid en manier van werken. Herken jij je in het onderstaande?

Je wordt herkend als de verbindende schakel tussen mensen op individueel en op groepsniveau. Jij schakelt met gemak van een gesprek met professionals naar een strategische helicopterview. Van nature ben je een teamspeler die verantwoordelijkheid durft te nemen. Je staat open voor feedback, geeft vertrouwen binnen een veilige omgeving en durft ook duidelijk te zijn door, wanneer nodig, hard op de feiten te sturen.

Jouw energieke en ondernemende houding werkt aanstekelijk en dat past ook goed bij de cultuur van een familiebedrijf met langetermijnrelaties. Samenwerken, vertrouwen, resultaatgerichtheid, gerichtheid op ontwikkeling en slim, doelgericht en projectmatig werken zijn woorden die bij jou passen.

Automatic Signal

Automatic Signal is het oudste zelfstandige technische beveiligingsbedrijf in Nederland. Veel van de toegepaste beveiligingsprincipes en een aantal beveiligingscomponenten, ooit door de oprichter van het bedrijf bedacht, worden nog steeds toegepast. De projectteams hebben de ambitie het best mogelijke op het gebied van beveiliging te realiseren. Opdrachtgevers zijn vaak al jarenlang klant. Klantrelaties van meer dan 50 jaar zijn geen uitzondering. Dat zegt iets over het DNA van het bedrijf en haar medewerkers.

Bij Automatic Signal wordt het bedrijfsprincipe SAVE gehanteerd. Dat betekent dat al onze 75 medewerkers 5-Sterren Service leveren, Ambitieus en Vakkundig zijn en Eigen verantwoordelijkheid nemen in het uitvoeren van werkzaamheden en bij het onderhouden van contacten met zowel klanten als collega’s.

Solliciteren? Meer weten?

Interesse in deze functie of wil je meer weten? Reageer dan via (0297) 230 152 of stuur een e-mail naar hr-manager Koen van Zelst via zelst@automaticsignal.nl. Of gebruik het sollicitatieformulier.